Kväll

Då håller vi kväll. Nu blir det lite plugg och tv. Har varit en bra dag idag.

Idag har jag varit hos min sångpedagog och sjungit för fullt. Sång och musik ett intresse som ligger varmt om hjärtat, och som jag verkligen älskar! Så det var roligt att komma iväg lite och sjunga.

Ikväll bestod kvällsmaten av en bit lax tillsammans med potatis (3 st små) och sparris. Tyvärr glömde jag fota maten, men gott var det! Tog direkt efter en liten dessert på det: en tsk jordnötssmör och ett glas juice. Mums!

Hoppas ni alla har en fin kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>