Måndag

Då var det måndag igen. Nya vecka, nya tag. Åkte från mina föräldrar i Ängelholm imorse, och sedan var det föreläsning på universitet från kl 9-12. För er som är nyfikna läser jag till biolog på Lunds Universitet. Just nu är jag inne på min tredje termin och nu är det kursen som heter Zoofysiologi som gäller. Dagens föreläsning handlade om  vatten- och saltfysiologi, kort och gott så handlade föreläsningen om osmos och kontroll av vattnet och saltkoncentrationen i kroppen. Det gäller att inte torka ut, och att ha så mycket vatten och mineraler i kroppen som man behöver, varken mer eller mindre. Alla olika typer av djur har sina egna knep och egna sätt att anpassa sig till sin omgivning :) Hehe älskar detta och blir väldigt nördig när jag väl sätter mig och pluggar.

Nu är jag hemma och har avnjutit lite lunch innan det bär av igen.

Ha en trevlig dag! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>