New beginning

God eftermiddag på er! 😀

Då har ytterligare en dag snart gått förbi, och nu sitter jag och pausar lite framför TVn. Dagen har bestått av föreläsning, idag började vår nya kurs. Zoofysiologin är slut och nu har biostatistiken börjat. Nu blir det alltså en mattekurs i matematikhuset under några veckor framöver. Ska bli spännande och se hur det går..!! Tänkte ta mig kragen och sitta nån timme med boken sen innan jag käkar kvällsmat. Har nyligen avnjutit en sen lunch/mellanmål bestående av keso med kiwi och jordgubbar. Mördande gott! :) Ikväll sen blir det lax

Bild 2013-12-03 kl. 15.25 Bild 2013-12-03 kl. 15.25 #2 Bild 2013-12-03 kl. 15.26 Fjantar mig framför webcam, hehe! :)

Ha en fortsatt fin dag allihopa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>