Söndag

Godkväll på er! Hoppas alla haft en bra helg 😀

Min helg har flytit på i ett, med plugg, städning av huset och en underbart julig myskväll under lördagkvällen hos Anne. Idag har jag också hunnit träna, och sen har familjen varit ute hela eftermiddagen hos farmor och farfar. Det har med andra ord varit bra, och imorgon är det en ny vecka och nya tag som gäller!

Dagens träning (efter två vilodagar fredag och lördag) bestod av ett härligt och svettigt fyspass på gymmet tillsammans med Maria. Känns nu i hela kroppen att vi jobbade på bra. Och jag måste säga det, att träna med en kompis är oerhört roligt och motiverande, så till er alla som har nära vänner som delar ert intresse för träning – träna tillsammans och peppa varandra! Träningen skjuts verkligen till nya höjder 😀

Tack för ikväll, nu ska jag få lite sömn innan klockan ringer.

Skriver mer imorgon! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>