Wake Me Up

Godmorgon igen kära läsare!

Ledsen att jag inte skrev mer igår, men dagen flöt på och jag fick ingen tid eller ork.

Men idag tar vi nya tag! 😀

Såhär på morgonen har jag inte så mycket för mig, så nu tänkte jag sitta och skriva lite och hoppas att jag kan inspirera er läsare! Har precis avnjutit en stor god frukost bestående av: 2 grova knäckebröd med ost, ett äpple och även lite vaniljkvarg med mandlar. Och som vanligt på det, ett stort glas vatten och dagens första kopp kaffe. Mums! 😀

Har även nu på morgonen varit ute en sväng med vovven och fått lite frisk luft. Nu är det vinter och frysgrader i lilla Ängelholm, och snön vräker ner utanför fönstret. Mysigt.

Ha en bra dag! 😀

IMG_1184Good Morning..!! ^^

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>